Spring til indhold

Hvorfor?

Jeg blander mig i alt muligt, og det gør jeg af en lang række grunde, som jeg da gerne vil dele med dig her. Hvis du er interesseret, kan du læse løs. Hvis du er ligeglad, kan du lade være. Det er nemt, ikke?

Ja – jeg elsker den tilgang til livet, som udtrykkes af Jack Nicholson i mange af hans film. Derfor er han med her til højre.

 

Billedet her bagved? Det er fra Atlantis på Bahamas. Bahamas ligger jo bare 130 kilometer fra, hvor jeg bor – og der tager de godt nok også helt stille og roligt 🙂

Sådan har jeg det lige nu:

HumorTolerance for dumhedLykke

Jeg bliver småelektrisk, når såkaldte meningsdannere opfører sig direkte stupidt på online medier. For eksempel efter terrorangrebet i København i februar 2015, hvor flere frejdigt meldte ud, at Omar Abdel Hamid El-Hussein jo var en “enlig tossse”. Virkeligheden er klog, og den er jo, at der indtil videre er fængslet fire (!) andr ei sagen, der alle har bistået ham i terrorangrebet.

Den slags nedtaling af den reelle risiko, som Danmark og Vesten er i, modsvarer til fulde stupiditeten i bagatelliseringen af den fremherskende nazisme i 1930’erne. Klik og se et par eksempler fra Twitter her til højre >>

Når Staten blander sig unødigt

For eksempel når lovgiverne mener, de skal diktere sammensætningen af en bestyrelse i et privat selskab. Det er skrigende absurd og næsten Kafkask.

Jeg er tilhænger af en statsmagt, der blander sig mindst muligt – og dermed giver mest mulig frihed til individet og til virksomhederne. Det skaber nemlig udbud af det, FOLKET ønsker i form af services og muligheder.

Jeg arbejder med lidt af hvert:

  • Søgemaskineoptimering i mit danske firma Concept Interest ApS
  • Investeringer via mit danske holdingselskab
  • Udgivelse af mine egne bøger
  • Online marketing via mit amerikanske selskab TCON Services, LLC

Du kan se nogle af mine bøger her: www.seo-lex.dk og www.virkelighedenerklog.dk

Jeg blogger helt privat på thomasrosenstand.dk, og her er den til dato mest populære artikel min udlægning af verdens bedste slankekur.