Spring til indhold

Lån penge gratis

Lån penge gratis, sagde Hans til mig, men jeg troede ikke på ham. Samtalen fandt sted i firmaets frokoststue, hvor vi kom til at snakke om den nye iPad, som jeg godt kunne tænke mig men ikke havde råd til.

Lån penge gratis er vist kun noget, der kan lade sig gøre på tegnefilm, sagde jeg for sjov til Hans. Nej overhovedet ikke, udbrød han. Du kan låne uden renter og gebyrer i 30 dage, og der findes faktisk mange lånesider, der tilbyder det.

Lån uden renter og gebyrer

Jeg må indrømme, at jeg ikke helt troede på Hans, så jeg bad ham om at vise mig disse udbydere af gratis lån. Vi gik derfor ind på kontoret, hvor vi skrev noget i stil med “kviklån første lån gratis”, hvor vi fandt følgende lånefirmaer:

Lån penge gratis hos TRYGT.DK, klik her

Lån penge gratis hos KVIKLAAN-INFO.DK, se her

Lån penge gratis gennem LÅNE-PENGE.NU, gå til

Gratis og rentefrie lån hos LÅN-GRATIS.DK, klik her

Rentefrit og gratis lån hos PENGE-LÅN.NU, se her

Hans havde fuldstændig ret i, at man kan låne rentefrit i 30 dage, og der stilles stort set ingen krav. Kravene for at få et gratis lån med hurtig udbetaling er følgende:

  • Gratis lån 18 år
  • Ingen RKI
  • Fast indtægt
  • Dansk bopæl

Jeg kunne konstatere, at det var ganske fair krav, som jeg sagtens kunne opfylde.

Gratis lån uden at stille sikkerhed

Det bedste at det hele var faktisk, at jeg kunne få et gratis lån uden at stille sikkerhed. Da jeg kontaktede banken for at låne 5000 kr. til min iPad, sagde de, at de ville have sikkerhed i min scooter, men det gik jeg ikke med til.

Min scooter er mit et og alt, og den betyder lige så meget for mig som min hamster, Frede. Banken sagde derfor, at hvis ikke jeg ville samarbejde, så kunne der ikke blive tale om et banklån.

Heldigvis behøver jeg ikke længere at bruge min bank, når jeg skal låne penge. Fremover vil jeg låne penge på nettet, som er super nemt og super hurtigt. Ja, det skal lige pointeres, at efter jeg havde underskrevet låneaftalen med mit NemID, gik der ikke mere end 1 time, før pengene stod på kontoen.

Kilde: SMART-LÅN.DK