Spring til indhold

Matematik

De fleste har alle dage betragtet mig som relativt smart, intelligent eller hvad du nu vil kalde det. Jeg lærer nemt og hurtigt, og jeg husker, hvad jeg har lært. Ingen regler uden undtagelse: Jeg kan ikke forstå matematik 🙁

I hele min skoletid har jeg kæmpet med matematik – og fundet alt andet nemt. Jeg læste flydende inden 2. klasse, og jeg stavede fejlfrit i 3. klasse og frem. Sprog har altid faldet mig nemt, og lige så nemt som sprog faldt mig, lige så svær var matematikken. Jeg ville da ønske, at vi dengang havde haft de muligheder, der findes i dag på nettet. For eksempel:

Bestaamatematik.dk

Egentlig er det jo en ret naturlig følge af de nærmest uudtømmelige muligheder, internettet giver for fjernlæring, men der er bare ikke rigtig nogen, der har fundet de vises sten i relation til formen før nu. Bestaamatematik.dk er ganske enkelt et superbt system, der kan lære selv den tungeste (mig for eksempel) at forstå matematik. Og endnu vigtigere: At kunne gå op til og bestå en matematikeksamen!

Der er et utal af opgaver, der alle er forsynede med yderst pædagogiske forklaringer, så man faktisk begynder at forstå, hvad der sker. Opgaverne er eksamensrealistiske, så det er et fremragende sted at finde ud af, om man er parat til en eksamen i matematik på niveauerne A, B eller C.

Jeg har i hvert fald lært noget – en hel del faktisk. Hvis du bøvler med matematik, og du har en forestående matematik eksamen, er det bestemt alle pengene værd.

[box type=”info”] Du finder hjemmesiden med matematik hjælp her.[/box]