Spring til indhold

Uddannelse som coach

person writing on brown wooden table near white ceramic mug

Vi er i maj måned. Det er en dejlig måned. Men for mange er det også en måned, der varsler bekymringer og stress. Især er der mange unge, der bliver stressede, fordi det her med eksamen og intensiv læsning står lige for døren. Nogle er allerede inde i den hårde periode. Der er med andre ord udsigter til, at kvalificerede stresscoaches, skal på overarbejde i de kommende måneder. Og her er det jo, at jeg vil påpege, at du måske bør overveje at gå den vej i din karriere, som behandler. Dit ønske har jo altid været, at du gerne vil hjælpe mennesker, der har det psykisk svært. Derfor læser du psykologi.

Stresscoach er et godt skridt

Det er et hårdt studie – og det er langt. Men for at komme i gang med arbejde og få erfaring, der kan hjælpe dig videre i dit studie, så vil det måske være en god idé, at du får en stresscoach uddannelse her. Der er nemlig meget psykologi i sådan en uddannelse og noget af det kender du derfor allerede til. Det vil betyde, at det vil være nemt for dig at tage uddannelsen.

Der findes mange stresscoach uddannelser. Men ingen af dem kræver, at du modtager undervisning hver dag. Nogle kræver kun, at du møder til undervisning et par dage hver måned. Ok, du skal naturligvis være forberedt på, at der vil være opgaver og hjemmearbejde. Men det er givet, at det vil være hjemmearbejde, som du sagtens kan kombinere med psykologistudiet.

Udbydere af uddannelsen

De fleste stresscoach uddannelser udbydes af private. Derfor skal du være forberedt på, at de ikke er gratis. Men beløbet, du skal betale, vil på længere sigt være minimalt i forhold til det, du kan tjene som stresscoach. Og da du alligevel skal arbejde for at finansiere psykologistudiet, så kan jeg virkeligt kun anbefale, at du investerer i dit studie ved at tage en stresscoach uddannelse.