Spring til indhold

40 år og single – hvad nu?

Du skal ikke gå i panik, hvis du bliver single i en alder af 40 år eller ældre. Du skal derimod tage det som en mulighed for at opleve kærligheden igen, da der er utroligt mange skønne mennesker i denne alder på dating markedet.

Især når det gælder netdating, så er der et kæmpe udvalg af ligesindede singler, som leder efter kærligheden. Det er derfor aldrig for sent at møde den rette, så det er bare med at komme op på hesten igen og komme i gang med at undersøge mulighederne på en af de mange datingsider på nettet.

Du ikke alene

Du er på ingen måde alene om at være single som 40-årig. Faktisk er der masser af mennesker, som bliver alene netop omkring de 40 til 50 år. Tag blot et kig på datingsiden 40plus.dk, så vil du hurtigt se, at der er mange andre i samme situation.

Der kan være mange grunde til at folk bliver alene, når de når 40-50 års alderen. Mange gange er det måske her, at man som par er kommet til et sted i livet, hvor det ikke er sikkert, at man har de samme mål og ønsker for fremtiden. Måske har man været så uheldig at miste sin livspartner, eller måske har man simpelthen bare aldrig rigtig fundet en at dele tilværelsen med. Uanset hvad grunden er, så giver nettet mange muligheder for at møde andre, som også leder efter en at dele hverdagens glæder og sorger med.

Netdating er nemmere end nogensinde

Der er kommet flere og flere gode datingsider på nettet, så der er nu noget for enhver smag. Dette gælder også for enhver aldersgruppe, og der er flere sider forbeholdt det ældre publikum.

Så hvis du ikke er komfortabel med at date blandt dine yngre medmennesker, så kan du bare tilmelde dig en af de sider, hvor der er en høj minimumsalder.

Du risikerer dermed ikke at blive diskrimineret for din alder, hvilket dog også er sjældent på de andre dating sider. Generelt er der nemlig en rigtig god tone på de store danske datingsider.

Start med dating i dag

Der kommer aldrig det helt perfekte tidspunkt, når det kommer til at oprette en dating profil. Du kan altid opfinde undskyldninger for, hvorfor du ikke lige er klar til at starte på netdating.

Det kan være noget med din form, din mentale tilstand eller at du har travlt på arbejdet. Der vil altid være en undskyldning, så det er bedre bare at komme i gang.

Du kan altid vælge at starte stille op, så du på den måde kan tage det i dit eget tempo. Så kan du nøjes med at oprette profilen og tale med nogle stykker, og når du er klar til at mødes i virkeligheden, så kan du tage dette skridt.

Hvis du bliver ved med at udskyde det, så ender det med, at du aldrig kommer i gang. Det bliver ikke nemmere i længden, det er bare med at få oprettet den profil med det samme.

Kærlighed har ingen alder

Lige meget hvor gammel du er, så har du lov til at drømme om kærligheden. Og endnu bedre er det, hvis du har mod på at finde den igen. Og det er der faktisk flere og flere som har.

Man ser efterhånden mange mennesker i den sene pensionsalder, som finder en ledsager for resten af livet. Når man er pensionist har man pludselig meget tid til at leve livet og tænke over tingene, og så har man ekstra meget glæde af en kæreste.

Derfor er der utroligt skønt at tænke på, at disse ældre mennesker finder hinanden på nettet og giver hinanden glæde i tilværelsen. Det er en udvikling, som vidner om en stærkt generation af kærlige mennesker, som tør sætte krav til tilværelsen.