Spring til indhold

Offshore lande

Liste over offshore lande, vi anbefaler:

Anguilla – En britisk oversøisk territorium og offshore banking center

Bahamas – Ingen skat på hverken personlig indkomst eller kapitalgevinster skat, og der er heller ikke arveafgifter.

Barbados – En »Low-skatteordning” og ikke “skattely” . Regeringen i Barbados sendte et højniveau notat til medlemmerne af den amerikanske Kongres for nylig i protest af mærket “Skattefri” med angivelse af. at det har potentiale til at underminere eller tilsidesætte Barbados / USA dobbeltbeskatningsaftale. Dette har båret frugt. Siden 2009 optagelsen på OECD/G-20 hvid-listen, begyndte Barbados regeringen en storstillet international ad-kampagne for at markedsføre landet som det eneste caribiske land, der er optaget på den hvide liste.

Belize – Ingen kapitalindvindingsskat. Ingen skat på udenlandske indtjening.

Bermuda – Opkræver ikke indkomstskat af udenlandsk indtjening, og hvor udenlandske virksomheder kan indarbejde en “fritaget” status. Virksomhederne er “fritaget” fra de lokale 60/40 ejerskab love, der ikke umiddelbart er tilbudt nogen særlig skattemæssig status. Skattefritagne selskaber er også begrænset fra national handel og må ikke eje fast ejendom i Bermuda, og de må heller ikke være involveret i bank-, forsikrings-, livsforsikrings, genforsikring, fund management eller tilsvarende virksomhed, såsom investeringsrådgivning, uden en iøvrigt ret krævende licens.

Øen har et stabilt, rent omdømme i erhvervslivet. På nuværende tidspunkt er der ingen fordele for enkeltpersoner. I virkeligheden, for en ikke-Bermudian at eje et hus på øen ville de nødt til at betale en udenlandsk ejerskab skat på 25% af købsværdien, og minimum af $ 15.000 om året i grundskyld alene. De kan også kun købe hjem af en bestemt type og høj værdi (over $ 4 millioner), så afgiften er generelt større end $ 1 million.

Lån penge gratis uden renter & gebyrer: Gratis lån 30 dage rentefrit

BVI – Fra 2000 KPMG rapport til britiske regering oplyste, at de britiske Jomfruøer var hjemsted for ca 41% af verdens offshore selskaber, hvilket gør det til det største offshore retsområde i verden, både i volumen og i inkorporering. De Britiske Jomfruøer har hidtil undgået de skandaler, der har plettet mindre gode regulerede offshore jurisdiktioner.

Gambia – Gambia SEZ offshore selskab er en Special Economi Zone selskab. Selskabet betaler 0% skat. Selskabet kan oprettes på få minutter. Det er muligt at få licens til at drive bank og forsikringselskab gennem selskab. Ligeledes er det også muligt at få licens til online gambling.

Macau – selskabsskattesatserne mellem 9-12%. Personlig indkomst skattesatser mellem 5-12%. Ingen kapitalvindingsskat. Ingen skat for virksomheder, der opererer “off shore”. En overvældende del af Macao skatten stammer fra en stærk casino skat på 39%. Alle Macao beboere (midlertidige og permanente) har ret til en årlig kontant handout fra denne beskatning også kaldet MOP, herunder MOP3600 eller MOP6000 (ca. $ 450 USD / $ 750USD).

Mauritius – Brugen af Mauritius som en gateway til udenlandske investeringer i Indien har altid været kontroversiel. Mauritius ‘finansielle regime har en række af de vigtigste egenskaber ved et skatteparadis, der har bidraget til at gøre dette lettere.

Republikken Makedonien – selskabsskatter 10%, indkomstskatter 10%, skat af reinvesterings fortjeneste 0%

Panama – Offshore selskaber kan drive erhvervsvirksomhed i Panama, bortset fra banker med internationale eller repræsentationslicenser, men vil blive beskattet af al indkomst fra indenlandsk handel og bliver nødt til at adskille en sådan handel i deres konti. Ellers er der anonymitet for ejere og selskaber kan have datterselskaber i alle lande.

Seychellerne – Offshore selskaber kan stiftes på få dage. Mulighed også for at oprette de såkaldte special licens company med skatte satser på mellem 1-2%.

Ekspreslån på 2 minutter: Hurtigste vej til penge på kontoen: LÅN NU ←

Turks-og Caicosøerne – Offshore selskaber er skattefrie og har maksimal anonymitet og minimalle administrative krav. For at opnå skattefritagelse skal der på tidspunktet for inkorporering i selskabsregisteret produceres en underskrevet erklæring om, at selskabets virksomhed hovedsagelig blive udøvet uden for Turks-og Caicosøerne. Virksomheder er ikke forpligtet til at oplyse myndighederne om identiteten af de retmæssige ejere. Et fritaget selskab skal udpege en repræsentant bosiddende på øerne. Der er mere end 17.800 skattefrie virksomheder registreret i Turks-og Caicosøerne.

UAE – Skattefrit er for enkeltpersoner og i Free Zones (SEZ) for virksomheder hvor det er muligt at stifte selskaber også i relation til bank, forsikring og olieindustrien

Offshore selskaber og skat

Som udgangspunkt betaler offshore selskaber ingen skat. Der er dog mulighed for at oprette det som hedder et “special licenced” company. Dette type selskab betaler mellem 1-2% skat. Fordelen ved at betale denne skat ligger i at mange dobbeltbeskatningsaftaler kræver at der skal betales skat i det ene land for at undgå at betale i den andet land.

Hvis ikke du har behov for at gøre brug at dobbeltbeskatningsaftaler kan sagtens bruge et normalt offshore selskab. Dette type selskaber betaler 0% skat.

En anden mulighed som kan bruges i situationer hvor fakturaer fra et offshoreselskab ikke er acceptable eller tilrådelige er en BVI-UK struktur.

Selskabskonstruktionen består af et Gambia (SEZ) selskab, skattefrit offshoreselskab og et engelsk Ltd.

Der oprettes en speciel kontrakt mellem offshoreselskabet og det engelske selskab. Aftalen regulerer typisk forholdet mellem selskaberne således at det engelske selskab alene optræder som agent på vegne af offshoreselskabet i enhver henseende.

Hvorefter normalt 5% af nettoindtjeningen tilfalder det engelske selskab som agenthonorar. Dette beløb beskattes i England efter fradrag af omkostninger med 19%. De resterende 95% af nettofortjenesten overføres skattefrit til offshoreselskabet. Bemærk at forretningsforbindelser m.v. ikke kender eksistensen af offshoreselskabet, men alene den engelske virksomheds navn og momsnummer. Samme model kan oprettes med et selskab i DK.