Spring til indhold

Efterløn og økonomi

Alle, som enten er gået på pension/efterløn, eller regner med at gøre det inden for den nærmeste fremtid. Har brug for grundig rådgivning om, hvordan økonomien ser ud, når man forlader arbejdsmarkedet.

Vi vil gerne stille os til rådighed og give dig gode råd om pensionsudbetaling, efterløn, investering, skat, lån osv – du kan trygt kontakte en af vores kunderådgivere i banken og bede om råd.

Seniortid

Seniortid er navnet på vores magasin for seniorer. Magasinet udkommer 3-4 gange om året og indeholder mange spændende artikler om blandt andet oplevelser, livsstil, rejser og relevante økonomiske emner.
Du kan downloade det seneste nummer her.

Der er mange ting, der har betydning for økonomien, når man vælger at gå på pension eller efterløn:

 • Hvordan er min økonomiske situation, når jeg går på pension eller efterløn?
 • Hvordan er reglerne for efterløn?
 • Hvor stor en formue/indkomst må jeg have uden at miste offentlige ydelser?
 • Hvad med skatten?

På www.netborger.dk, kan du få svar på nogle af spørgsmålene, men hvis du er mere tryg ved personlig rådgivning, er du velkommen til at kontakte en rådgiver i banken.
Hvor meget udbetales i efterløn? Her kan du selv lave en beregning på din efterløn.

Friværdikonto

Hvis du har stor friværdi i din bolig og ønsker lidt økonomisk råderum, kan du med fordel overveje at få en friværdikonto.

Billige Kviklån DKs friværdikonto er en attraktiv mulighed for bankens Seniorrådgivningskunder. Med en friværdikonto får du en nem og overskuelig måde på at nedspare friværdien i helårs- eller sommerboligen. Kontoen er en kassekredit med sikkerhed i boligen, hvor du kan trække, efterhånden som der opstår behov for pengene, eller du kan vælge at få lånebeløbet helt eller delvist udbetalt på én gang.

Det er vores anbefaling, at friværdibelåning vurderes på grundlag af en samlet gennemgang af din nuværende og fremtidige økonomi. Tilbud om friværdibelåning i Billige Kviklån DK er således alene en del af bankens samlede Seniorrådgivning, hvor vi bl.a. gennemgår dine pensionsopsparinger, pensions- og efterlønsforhold, evt. lån i ejendommen, bil m.v. Vi udarbejder gerne et individuelt lånetilbud med tilhørende konsekvensberegning omkring optagelse af online quicklån.

Du er altid velkommen til at kontakte os – personligt, telefonisk, pr. brev eller pr. e-mail – så kan du få mere at vide hos bankens kunderådgiver. Den forskel, der er mellem boligens handelsværdi og restgælden på eventuelle lån, kaldes friværdi. Du kan her lave din egen friværdiberegning.

Bonuskonto

Bonuskonto:
Billige Kviklån DKs løn- og pensionskonto for alle, der er fyldt 55 år. Kontoen tilbydes som led i bankens seniorrådgivning.

Rentevilkår: Renten tilskrives årligt bagud pr. 20.12.
Rentesats: Se rentesatsen her
Anvendelse: BONUSkontoen er primært en løn- og pensionskonto, men kan anvendes til alle formål, som f.eks. opsparing, afkastkonto for obligationer og aktier.

Til kontoen kan knyttes alle betalingsformer, som f.eks.:

 • Dankort/VisaDankort
 • Checks
 • PBS
 • Stående overførsler
 • Telefonservice
 • Netbank

Ved anvendelse af ovennævnte betalingsformer beregnes Billige Kviklån DKs ordinære gebyrer, der gerne oplyses.

 1. Binding
 2. Ingen
 3. Kontoudskrift
 4. GRATIS 4 stk. årligt ved fyldt side – derudover 10 kr. pr. stk.

Trækningsret:
Såfremt du får behov for permanent eller periodisk at få tilknyttet en trækningsret til BONUSkonoten, kan dette ske efter forudgående aftale med din kunderådgiver.

 • Der er mange ting, der har betydning for økonomien, når man vælger at gå på pension eller efterløn:
 • Hvordan er min økonomiske situation, når jeg går på pension eller efterløn?
 • Hvordan er reglerne for efterløn?
 • Hvor stor en formue/indkomst må jeg have uden at miste offentlige ydelser?
 • Hvad med skatten?

På www.netborger.dk, kan du få svar på nogle af spørgsmålene, men hvis du er mere tryg ved personlig rådgivning, er du velkommen til at kontakte en rådgiver i banken. Hvor meget udbetales i efterløn? Her kan du selv lave en beregning på din efterløn. Besøg os på Billige Kviklån DK og bliv meget klogere omkring din økonomiske fremtid, eller læs mere om dine muligheder for et hurtigt lån på lånesiden penge-lån.nu.