Spring til indhold

Fede ure til mænd

Nå – jeg indrømmer blankt, at jeg har lidt af en fetish, når det gælder ure og smykker. Nu tror du sikkert, jeg er en pige, men der må jeg skuffe dig – jeg er 100% testosteron i en ganske almindelig indpakning. Jeg er så bare en af dem, der er fløjtende ligeglad med, om nogen synes, det er “forkert” af mig at bære smykker og at have godt opg vel et ur til hver dag i ugen! Jeg kan lide det sådan, og det må folket og verden bare leve med!

Er det ikke vildt dyrt?

Det er da et spørgsmål, jeg får jævnligt, når folk lægger mærke til, at jeg dagligt skiftet mit armbåndsur, og at jeg har forskellige smykker på hver dag. Mit svar er, at det er slet ikke så dyrt, når man har fundet den helt rigtige smykke- og urpusher. Og det har jeg!

Jeg er jo ikke så nærig, at jeg ikke vil dele et godt tip med dig, så hold  fast på hat og briller – og vær parat til at skrive ned:

Smarte herreure billigt – dem køber jeg hos Marjoe, der er en dansk netbutik med knippelgod service. Mit seneste køb der:

2015-09-28_13-42-26

Yeesss sir! Det ER faktisk i træ (og stål). Og det den onde lyne mig flot! Det er sådan et ur, der bare skaber opmærksomhed overalt, hvor jeg kommer frem. Det ligner noget, der har kostet måske 9-10.000 kroner, men sandheden er, at jeg kun har givet 1.595 kroner for det! Jeps – du læste rigtigt! Jeg ved ikke helt, hvordan de gør hos Marjoe, men der er i hvert fald i stand til at lave nogle indkøb, der vil frem i verden!

Det er jo næppe nogen hemmelighed, at herresmykker er Marjoes speciale – og jeg synes faktisk, at det er et både fedt og naturligt træk, at de nu også sælger ure. Jeg kan godt lide, at de har formået at holde deres frække og unikke stil, også når det gælder ure.

Nu bliver det spændende at se, hvad det næste bliver fra Marjoe 🙂