Spring til indhold

Kan jeg få netlån til udbetaling på hus?

Mange personer der i dag lejer deres bolig får tit den tanke, at de godt kunne tænke sig at eje deres eget hus eller lejlighed. Tanken om at kunne gøre næsten hvad man vil med sin bolig, tiltaler mange mennesker. I dag hvor renten er lav, kan kan man også få et hus eller lejlighed til en ganske fornuftig pris med et netlån.

Hvor man sagtens kan komme til at betale mindre i “husleje” end hvad man gør i sin lejebolig. Der bliver kigget på mange salgsopstillinger og drømt søde drømme. Nogle har da også mulighed for at føre deres drøm ud i livet mens andre ikke har, og det skyldes penge eller mangel på penge.

Ingen udbetaling med netlån

Rigtig mange der kunne spare husleje ved at eje deres eget hus og lægge besparelsen til side til reparationer eller andet, får sjældent mulighed for at købe. De største forhindring er det beløb der skal lægge som udbetaling, og her kan et netlån være en god ide.

Man har måske sparet det beløb op iver nogle år, men det beløb der står som udbetaling på salgsopstillingen er jo ikke det rigtige beløb, for der kommer salær og tinglysning oven i prisen og så har man pludselig ikke råd til at købe huset.

Det er her mange får den tanke at låne pengene hos et finansieringsselskab de finder på nettet. Men det er ikke den allerbedste ide. Selvom man kan låne til lige hvad man vil er disse lån en dyr affære og det kan nemt vise sig. At det man kunne spare ved at sidde billigere i eget hus, det beløb skal man så i stedet for betale som afdrag på det dyre lån. Så i sidste ende kan det måske ende med at man må flytte for man har ikke råd til for eksempel reparationer.

Men har man styr på sin økonomi og er villig til at tage nogle år med en stram økonomi så kan et netlån til den resterende del af udbetalingen måske være løsningen for at blive husejer. Læs mere på News.dk eller Aalborgnu.dk.