Spring til indhold

Jeg elsker at strikke

At strikke er simpelthen noget af det bedste jeg ved. Jeg strikker for at slappe af og så fordi jeg godt kan lide at lave et håndværk. Her kan jeg nemlig se, at der kommer et brugbart resultat ud af det i den anden ende. Så for mig er det at strikke simpelthen en fantastisk god beskæftigelse at tilbringe min tid med.

Jeg har efterhånden strikket en hel del år. Og bliver faktisk aldrig træt af det. Men indimellem kan det godt knibe lidt med inspirationen, når jeg skal til at finde et nyt projekt at gå i gang med. Så spørger jeg typisk nogle af mine veninder til råds eller søger på nettet efter et godt mønster.

Jeg har også købt mig til en hel del strikkemønstre efterhånden. Faktisk har jeg brugt en del penge på det gennem årene. Også ugebladene har været en godt kilde til at komme på ny idéer. Men for nylig faldt jeg så over denne her hjemmeside, gratis-strikkeopskrifter.dk. Og den er altså bare guld værd.

Med gratis-strikkeopskrifter.dk i baghånden har jeg endnu ikke oplevet at mangle inspiration til noget jeg kan strikke. Og det bedste er, at det ikke har kostet mig en rød reje. Hjemmesiden rummer i sig selv slet ikke nogen strikkeopskrifter. Men i stedet har siden en række gode anvisninger på hvor og hvordan man kan finde gratis strikkeopskrifter rundt omkring på nettet. Så det er helt jo helt perfekt, når man som jeg elsker at strikke 🙂