Spring til indhold

Klassiske dufte fra Calvin Klein

Er du på udkig efter en ny skøn og personlig duft til din duftgarderobe, så burde du tjekke de herlige dufte ud fra Calvin Klein. Calvin Klein kender du sikkert allerede for deres mange fantastiske designs inden for tøj, smykker, ure, tasker m.m. men brandet er også blevet kendt for at overføre deres unikke designs og forståelse for god stil i velformulerede parfumer til både mænd og kvinder. Om du er mand eller kvinde kan du uden tvivl finde en lækker duft, som passer perfekt til dig og din personlighed lige her på siden.

Calvin Klein parfume til både mænd og kvinder

Hos Calvin Klein finder du parfumer og deodoranter, som er udviklet individuelt til hvert enkelt køn. Men faktisk kan du også få en parfume fra Calvin Klein, som du vil kunne dele med kæresten, da duften er en såkaldt unisex parfume. Denne unisex duft, CK One, kommer i flere forskellige produkter, som blandt andet deostick, deospray og Eau de Toilette. Duftserien er sammensat af noter fra blandt andet papaya, kardemomme, mandarin, muskatnød, rose, sandeltræ, moskus og grøn te. Duften er perfekt afstemt, så den hverken er for dominerende eller for anonym.

Herlige dufte til hende

Er du kvinde og vil have en ny duft til samlingen, eller ønsker du blot at glæde en kvinde du holder af, så vil du uden tvivl kunne finde nogle fantastiske dufte fra Calvin Klein, som vil passe til din smag. Er du til søde og feminine dufte, så er en variant som Forbidden Euphoria muligvis den helt rette duft til dig, da duftnoter som hindbær, mandarin, ferskenblomst, pæon og jasmin vil passe godt til den feminine kvinde. Er du mere til lette dufte, som ikke er for søde, så har Calvin Klein selvfølgelig også skabt en parfume, som matcher dine behov for en skøn duft. Eternity Air parfumen indeholder en skøn blanding af blandt andet grapefrugt, solbær, lavendel, patchouli, cedertræ og moskus. Denne duft beskrives bedst som et frisk pust af frisk luft, som ikke lægger sig for tungt på huden, men blot giver dig en skøn følelse af friskhed.

Skønne herredufte fra Calvin Klein

Er du mand og vil have en duft, som gør sig bemærket hos det modsatte køn, så lad Calvin Klein hjælpe dig. Blandt sortimentet kan du finde mange skønne dufte med maskuline noter som eksempelvis parfumen Truth, som er en helt fortryllende duft, der uden tvivl vil blive en favorit hos de fleste mænd, når først du har prøvet den på egen krop. Den krydrede parfume er en duft, der er perfekt til både hverdag og en aften ude, hvor du måske gerne vil imponere det modsatte køn. Truth parfumen er blot én af de mange skønne parfumer som du som mand kan få fra Calvin Klein, så se hele udvalget igennem her på siden og find den, der passer bedst til lige netop dig.

Der er mange penge at spare ved at købe dine Calvin Klein parfumer på nettet, hos blandt andet webshoppen Luxplus, hvor du med ro i sindet kan købe flere varianter eller forskellige dufte og prøve dem af, da priserne er skruet helt i bund.