Spring til indhold

Restylane eller Botox?

Ok, jeg er ikke 35 længere. Det ved jeg godt. Men de der furer, jeg har omkring læberne, er altså ikke så kønne. Nogle af dem er ret dybe. Det er sådan nogle furer, der er kommet af at skære tænder og være bekymret. Jeg er et nervøst gemyt. Jeg har altid skåret tænder. Lige så længe jeg kan huske. Faktisk så meget, at jeg har vækket mine forældre, da jeg var barn, og nu vækker min mand. Min tandlæge har godt nok givet mig en bideskinne, jeg kan tage på om natten. Men den bliver bidt itu for et godt ord.

Tandlægen tager det roligt

Tandlægen tager det med humor og giver mig altid en ny. Han kender mig og ved, at jeg højst kan have bideskinnen en månedstid, før jeg beder om en ny, fordi den gamle er blevet bidt over. Han har dog også forsøgt at tale med mig om problemet. Han mener, jeg bør få noget behandling for min nervøsitet. Og det har jeg da også fået. Og får stadigvæk. Men jeg skærer stadig tænder. Og nu er furerne så blevet dybe. De strækker sig ned til hagen. Og kønne er de ikke. De irriterer mig. Sidst jeg var hos tandlægen, spurgte jeg ham ligefrem, om han kender en god kosmetolog. Jeg vil gerne have gjort noget ved rynkerne. Han nævnte en klinik, men kendte personligt til deres ekspertise. Men jeg kunne da prøve at tale med dem.

Det gjorde jeg. Det var noget af en proces. Først at få booket et møde med dem. Det var meget grænseoverskridende for mig. Normalt mener jeg ikke, at jeg har problemer med den slags, men denne gang blev det et stort problem. Da jeg endelig fik booket et møde hos dem, blev jeg mødt af nogle meget søde mennesker. De virkede ualmindeligt professionelle. Og de vidste, hvad de talte om. Vi talte om problemet med mine rynker. Hende, jeg talte med, forklarede mig, at man kan få forskellige behandlinger, som kan holde i forskellige tidsperioder. Hun forklarede mig også, at én behandling ikke er tilstrækkeligt. Jeg skal have flere behandlinger, før end et godt resultat vil være synligt.

Gode behandlinger mod rynker

Hun nævnte behandlinger med filler,  botox behandling eller med restylane. Og hun bad mig om at tænke over sagerne og om, at jeg bare spurgte hende om alt muligt, hvis der var noget, jeg var i tvivl om, inden vi konkret startede en behandling. Det satte jeg stor pris på. Det er sin sag at komme til et møde og få en masse information og så at skulle tage en beslutning lige med det samme. At hun helst ville have, at jeg lige tænkte mig om og vendte tilbage, synes, jeg var en meget sympatisk. Og jeg benyttede mig af hendes imødekommenhed. Jeg fik faktisk talt med hende 4 eller 5 gange, inden jeg kunne indkredse. hvilken form for behandling jeg selv mente ville være god for mig.

Da jeg endelig havde besluttet mig, fik jeg endnu et møde, og vi fik sat en plan op. Hun var enig med langt hen ad vejen, men havde nogle forslag til, hvordan vi kunne kombinere behandlinger, så et godt resultat ville blive synligt. Det var i øvrigt her, hvis du er nysgerrig: https://tku.dk/