Det asiatiske-køkken, der blandt andet kendetegnes ved dets kraftfulde krydderier som koriander & chili har været i fremgang siden ankomsten til Danmark. Den fremgang har ejeren bag Wokshop-kæden, Kenneth Heske især kunne mærke. Restaurant-kæden, der serverer autentiske thai-retter har gjort sig særligt bemærkede i Odense, hvor man midt i byen kan drømme sig væk til palmer og hvide sandstrande i Kenneths restaurant Wokshop Odense.

Hemmeligheden bag maden

Når man laver thai-mad, så handler det ikke blot om at vælte den eksotiske-krydderibøtte ned i den store sorte gryde for at få den gode lugt til at sprede sig i lokalerne. Ved Wokshops restaurant i Odense skal man ikke stå langt væk fra restauranten, før man får færten af de velsmagende thailandske retter. Det handler om at ramme den hårfine balance mellem surt, sødt, syrligt & stærk – når man kokkererer thairetter. Det er et faktum, som de fleste thai-kokke er enige om og hos Wokshop i Odense, så er man af den overbevisning, at thai-mad bør laves af thai-kokke. Skal man opnå den traditionelle smag i retterne, så er det altså vigtigt, at man har kendskab til, hvilke kombinationer af råvarer, der spiller sammen i en højere enhed.

Thai-mad både for de store og små

Er man ikke til chilikernerne, der varmer på tungen, så findes der heldigvis en række alternativer blandt de thailandske retter, som både voksne og børn i fællesskab kan nyde. En af klassikerne, som går igen og igen fra den ene thai-restaurant til den anden er ’Chicken satay’ – bedre kendt som marineret kyllingespyd serveret med peanut sauce. Kan man godt lide, at det knaser og samtidig ikke bliver for stærkt, så kan man også vælte sig i et utal af sprøde forårsruller. Der skal være noget til enhver smag, det er netop det, som danner rammerne om Kenneth Heskes restaurant i Odense.

Det sunde alternativ

Antallet af take away bestillinger har landsdækkende været stigende i årenes løb, hvilket har båret frugt for en række af de restauranter i Odense, som har kunne dække forbrugernes efterspørgsel. Her er det især fokus på sund mad, som i de seneste år har præget valget mellem de mange forskellige take away-restauranter. Hos Wokshop i Odense ligger sundhed implementeret i DNA’et i de mange forskellige thai-retter, som ikke holder tilbage på friske krydderurter, grøntsager og fisk.

Det skal også være nemt at bestille, spise og dele maden med familien, som i bund og grund er det thai-mad handler om. Ønsker man, at forbrænde kalorierne fra maden på vej hjem, så kan man nemt få maden med på cyklen med hjem, når man bestiller take away fra restauranten i Odense. Det er dog også muligt at få fat i en siddeplads i den moderne restaurant, hvor man omgives af grønne-planter, der giver en tropisk-stemning i lokalet. Skal man i godt humør inden aftenen ude, så findes der også en række cocktails på menukortet lavet af tropiske frugter direkte importeret fra Thailand.