Spring til indhold

Vi flyver meget

Jeg havde fundet nogle billige flybilletter til Napoli. Vi skulle have været afsted i dag, men det kom vi så ikke. En flyforsinkelse, som varede i 4 timer, betød, at vi ikke kunne nå flyet videre fra Rom til Napoli. Så nu er vi strandet i Rom. Ikke dårligt, men slet ikke det vi ville. Vi ville jo til Napoli og opleve den by.

Indholdet i overskrifter

Europa har alt

Vi tager ofte til storbyer ude i Europa. På sådan en lidt forlænget weekend. Vi bliver i byen i 3 eller 4 dage for at udforske den på egen hånd. Og her i weekenden ville så gerne til Napoli. Jeg har et eller andet med Italien. Det er så smukt et land, så varieret, og der er virkeligt forskel på, om man er i Calabrien eller Veneto.

Det er jo et kæmpe land, og det kan være svært at se sammenhængen mellem syd og nord. Flybilletterne havde jeg fundet på et rejsesite. Jeg bruger altid det samme site, når jeg leder. Det er nemt, og jeg kender procedurerne for, hvordan jeg kommer videre til bookning og betaling. Det er nok bare en vane, men sådan fungerer de fleste af os: Finder vi et site, der fungerer for os, så vender vi tilbage til det.

Når man er i Rom

Men nu sidder vi så på et kedeligt hotel i Rom og har ikke andet at lave end at gå ud og nyde en middag og, så stå tidligt op i morgen. Vi skal med et fly til Napoli, der afgår kl. 7:30. Flyforsinkelsen har ligesom ødelagt det første døgn af miniferien. Heldigvis kommer vi frem i morgen. Men hvor ville det have været dejligt, hvis vi ikke skulle op kl. 5. Man er jo helt mør efter for lidt nattesøvn og en morgen med flyvning og indkvartering på et hotel igen. Irriterende.

Jeg tror, vi vil udnytte den fine mulighed, som Rejsepriser.dk har for at hjælpe med flyforsinkelse og erstatning – denne her: https://www.rejsepriser.dk/flyforsinkelse/